Αρχιτεκτονικό Τμήμα

Επιστροφή στην έννοια της Αρχιτεκτονικής ως ανθρωποκεντρική τέχνη που φέρνει τον άνθρωπο σε επαφή πάλι με το φυσικό του περιβάλλον. Σχεδιασμός με βιοκλιματικά χαρακτηριστικά, αξιοποίηση του φυσικού φωτισμού και αερισμού εξασφαλίζοντας μικρότερη σπατάλη και κατά συνέπεια χαμηλότερο κόστος.

Τμήμα Web Design: 

Αισθητική και λειτουργικότητα. Οι ιστοσελίδες μας αναπτύσονται και σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, με responsive design (προκειμένου να προσαρμόζονται σε όλα τα είδη οθονών) με εύχρηστη διαχείριση που θα μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε με βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, με την προϋπόθεση χρήσης username & password του διαχειριστή (administrator). Διαχείριση και ανανέωση του περιεχομένου, μέσω του διαδικτύου, σε πραγματικό χρόνο.

Τμήμα Παραγωγής Θεαμάτων

Οργάνωση και παραγωγή θεατρικών παραστάσεων και καλλιτεχνικών projects με στόχο την επικοινωνία, τη ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και τη διάδραση σύγχρονων προβληματισμών. Τα project μας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού

Art Living Lab - Conference Services & Σεμινάρια

Αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την οργάνωση συνεδριών, ημερίδων και σεμιναρίων αλλά και επιμέρους εργασίες, όπως φωτογράφιση, live streaming, στήσιμο ιστοσελίδας του συνεδρίου για την περίοδο που θα γίνει, κ.α.

Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας

Δημιουργία και Σχεδιασμός Λογοτύπου που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την Οπτική Ταυτότητα της εκάστοτε εταιρίας για ψηφιακές και έντυπες εφαρμογές.